Stichting Present Vlaardingen Stichting Present Vlaardingen

Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Bij Present begint het allemaal bij het aanbod van de groep vrijwilligers. Groepen of individuen kunnen zich aanmelden om zich in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Dat kan eenmalig, op projectbasis waardoor je met elkaar een zinvolle en goed bestede dag beleeft. Maar ook als jouw groep zich op structurele basis voor een ander wil inzetten kunnen jullie je aanmelden.

Hulpvragen worden ingediend door professionele hulpverleners en kunnen heel divers van aard zijn, b.v. schilderwerk, helpen verhuizen, tuin opknappen, een feest organiseren enz.

Het aanbod van vrijwilligers(groepen) koppelt stichting Presentj aan hulpvragen van cliënten die de hulpverleners bij hen indienen. Door op deze manier samen te werken bereikt Present de meest kwetsbare groepen van de samenleving.  En omdat Present projecten wil organiseren die gebaseerd zijn op de interesses, kennis en kunde van de vrijwilligers selecteren zij hulpvragen waarbij de vrijwilligersinzet zinvol én effectief is.

Voor meer informatie:
Kijk op www.presentvlaardingen.nl of bel de algemeen coördinator Lori Lange, tel. 06 - 48362320.
Lori houdt overigens kantoor op het Diaconaal bureau, Schiedamseweg 95, 3134 BD Vlaardingen.
E-mailadres: info@presentvlaardingen.nl.

 

 

 

 

terug