Afscheid van Diaconaal Consulent Rob van Herwaarden Afscheid van Diaconaal Consulent Rob van Herwaarden
Op 7 mei 2022 was het dan zover: Rob van Herwaarden, 30 jaar Diaconaal Consulent in Vlaardingen, ging met pensioen. En dat was alles de moeite waard om daar een mooi afscheid van te maken.Met een aantal mensen van de Diaconie en De Windwijzer (Diaconaal Missionair Centrum) werd het een en ander georganiseerd en werd het ook een ‘feest’.Met een kleine groep gegeten, dit diner werd klaar gemaakt door een aantal van de kookgroep van ‘het eerste uur’ van De Windwijzer, wat was het lekker en gezellig om met deze vertrouwde groep van het diner te kunnen genieten.
[Tekst gaat verder onder de foto's.]Voor de tweede helft van de avond liep de zaal langzaam vol. Theo Werner opende de avond.
[Tekst gaat verder onder de foto's.] Daarna volgde een cabaret optreden van Kees van der Zwaard, een bekende van Rob en daardoor ook zo enthousiast om voor hem een voorstelling te maken.Het werd een persoonlijk verhaal waarin al datgene wat Rob had neergezet in de afgelopen 30 jaar de revue passeerde. En daarnaast Rob als mens te typeren met alle rollen die hij vervuld heeft.
Het was een prachtig optreden van Kees.

Het alles vond plaatst in De Windwijzer, de zaal was helemaal gevuld, wat Rob zeer verheugde.
Samen met zijn partner Tineke genoten ze van alles wat voorbij kwam.
[Tekst gaat verder onder de foto's.]Na het optreden werd Rob nog een cadeau uitgereikt door Theo Werner en Marleen van der Vlies.
[Tekst gaat verder onder de foto.]Als de kers op de taart werd werd Rob gedecoreerd door het uitreiken van de Stadsspeld van Vlaardingen door locoburgemeester Bart Bikkers.
Een enorme verrassing!
[Tekst gaat verder onder de foto.]

Na afloop een gezellig samenzijn met hapje en drankje, cadeautjes gepaard gaande met persoonlijke afscheidswoorden.

Het was een mooi afscheid en Rob van Herwaarden kan daar met een fijne herinnering op terug kijken.

Dankjewel Rob!

---------------------------------

Op de nieuwswebsite vlaardingen24.nl verscheen op 9 mei 2022 onderstaand bericht
over het afscheid van Rob.

 
terug