Vakantieweek voor senioren van 16 t/m 23 juli 2022 in Kaap Doorn Vakantieweek voor senioren van 16 t/m 23 juli 2022 in Kaap Doorn
Het was al weer even geleden, maar nu kwam het er toch van, vakantie met de senioren naar het geweldige Kaap Doorn, waar het heerlijk verblijven was (mede dankzij airco) en waar het vooral ‘heerlijk verwend worden’ was, niet in de laatste plaats door de heerlijke maaltijden die we daar kregen voorgeschoteld aan prachtig gedekte tafels! En niet te vergeten de BBQ buiten op het terras.

Een vakantie met alleen maar hoogtepunten, die de laatste was in een lange traditie van seniorenvakanties, georganiseerd door de Centrale Diaconie van Vlaardingen en de beide Diaconieën van Schiedam.
Een taart met een bedankje voor alle weken die er in die lange traditie georganiseerd zijn, markeerde dat moment.Thema deze week was ‘levenskunst’, een thema dat op velerlei manieren aan bod kwam.
Bij de voorstellingsronde van de stafleden, tijdens de kerkdienst waarin we met Martha en Maria stilstonden bij wat de goede keuze is. Maar ook bij de dolle ochtendgymnnastiek, het zitdansen, de Bingo , de Zeskamp , de zang met en door een afvaardiging van de familiegroep Jun, de Soesterboerendansgroep, de film van André Rieu, het optreden van Windstilte en de Bonte Avond, waar heerlijk gelachen kon worden.

[tekst gaat door onder de foto's]

Iedere dag stond een teksttegeltje centraal met daarop een levenswijsheid, er waren spreekwoorden en gezegden, er was humor en ernst er was voor al heel veel gezelligheid.

We trotseerden met elkaar divers extreme weertypen en gingen zaterdag moe maar voldaan naar huis met een prachtig, eigengemaakte tasje vol mooie herinneringen. Die tasjes werden gemaakt met de hulp van een creatieve groep dames o.l.v. Mary, kunststukjes die op tafel stonden bij het feestelijk slotdiner.
Met dank aan allen die zich op allerlei manieren hebben ingezet voor deze fantastische week, met dank aan de sponsors en de geweldige staf van Kaap Doorn. Dank vooral aan alle gasten die zo ‘uit de kunst ‘meededen!

Toen was het tijd om naar huis te gaan met de belofte van het laatste teksttegeltje in een doosje met een zonnebloem ‘Alle dingen hebben tijd , maar Gods liefde eeuwigheid’.  

Annet, Elly, Jan , Joop, Wim en Jacolien
 
terug